Kennis-maken of inschrijven

Uw kind verlaat de school met LEF!

Welkom op de Prinses Margrietschool!

 

“Goedemorgen, fijn dat je er bent!” Dat is het eerste wat je hoort als je ’s morgens de school binnenkomt. Je wordt gezien op de Prinses Margrietschool.  

 

Als je binnenkomt kun je meteen zien wat je kan doen en ga je aan de slag. De vakken rekenen, spelling, taal en lezen staan bij ons centraal. Jij leert op onze school om zelfstandig te zijn. De juiste keuzes te maken. Je werk te plannen en je daar verantwoordelijk voor te voelen. Daarna reflecteer op je werk. Heb ik het leerdoel begrepen? Hoe is het mij gelukt mijn werk te maken? Wij helpen je hierbij. Jij gaat samen met de leerkracht en je ouders in gesprek over de volgende ontwikkelstap. Zo leer je waar je goed in bent en hoe je jezelf kunt ontwikkelen.  

 

Bij ons op school werk je vaak samen met andere kinderen. Samen leren is leuk en je leert veel van elkaar! Vaardigheden die je je hele leven nodig hebt zijn samenwerken, overleggen en luisteren. Dit leer je samen met kinderen uit je eigen groep, maar ook met kinderen uit andere groepen. Bijvoorbeeld tijdens maatjeslezen, wereldverkenning of gewoon tijdens een rekenles.

 

Laat zien wie je bent! Wij stellen vragen, zodat jij met een onderzoekende houding op zoek gaat naar antwoorden. Voor nieuwsgierigheid heb je LEF nodig. LEF staat voor Leergierigheid, Eigenaarschap en Focus. Bij ons krijg je ruimte om op jouw manier de wereld en alles om je heen te ontdekken. En dat allemaal op een veilige plek. Hoe fijn is dat?

 

Wij beloven jou……

-        Dat je gezien wordt!

-        Een fijne plek om je te ontwikkelen.

-        Dat je een stevige basis krijgt.

-        Dat we jouw nieuwsgierigheid behouden en prikkelen

-        Dat je mee kan praten en mee mag beslissen over jouw eigen leerproces.

 

Marit  

Kinderen komen al op jonge leeftijd overal in aanraking met de Engelse taal, daarom vind ik het belangrijk ze dit ook in de klas aan te bieden. Ze verheugen zich elke week weer op de les en ontwikkelen spelenderwijs hun taalgevoel.

 

Marit van Daalen - leerkracht groep 1/2

 

>>Lees meer in onze Schoolgids.

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren