Kennis-maken of inschrijven
Schoen-zet-avond

In november is onze gebruikelijke schoen-zet-avond. Kinderen uit groep 1 t/m 5 komen in hun mooiste pyjama naar school en mogen hun schoen zetten in de hoop dat Sint of Piet er iets lekkers in stopt.
Afgelopen jaar waren de ondeugende kinderen, Maritje en Dennetje, terug van weggeweest. Alle kinderen genoten van het avontuur rondom de gouden pepernoot.

Schoen-zet-avond

Gepubliceerd in 'Uitgelicht'

Groep 1/2 programmeert al

Kinderen uit groep 1/2 leren al programmeren met behulp van Bluebot. Ze leren de robot te vertellen wat hij moet doen en zo stippelen ze al ingewikkelde routes uit.

Programmeren

25 januariLees verder
Op weg naar Gezonde School

De Margrietschool is op weg een Gezonde School te worden. Het eerste thema dat wordt aangepakt is sport en bewegen. In samenspraak met de leerlingenraad is op het schoolplein een tafeltennistafel geplaatst en een jeu-des-boules-baan aangelegd. En er volgt nog meer.

Gezonde School

25 januariLees verder
Kinderzwerfboek-station

Wij hebben op school een Kinderzwerfboek-station, een kast vol met kinderzwerfboeken.

Het idee van Kinderzwerfboek is simpel: Kinderen mogen gratis een boek meenemen om te lezen. Daarna laten ze het boek weer zwerven. Bijvoorbeeld op de kinderboerderij, in Kinderzwerfboek-stations, wachtruimtes, buurthuizen, etc.

Kinderzwerfboek-station

25 januariLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren