Dagelijkse dingen

Nieuwe leerling in groep 1/2

Voordat een kind 4 jaar is mag het maximaal 10 dagdelen naar school om kennis te maken en te wennen. In overleg met de leerkracht van groep 1-2 worden deze dagen gepland.

Gymkleding voor de kleuters

De kinderen brengen gymschoenen mee . Deze gymschoenen blijven het hele jaar op school. Ze hoeven niet in een tas, we hebben een schoenenkast. Voorziet u de schoenen wel van naam.

U bent voor schooltijd welkom in school

Alle deuren van de school gaan om 8.20 uur open. (op het voorplein gaat dan de eerste bel) Ouders/verzorgers en leerlingen zijn vanaf die tijd welkom in de klas. Leerkrachten zijn in de klas aanwezig voor ouders en leerlingen. Om 8.25 uur geven de leerkrachten een seintje dat de ouders de klas mogen verlaten. (op het voorplein gaat dan de tweede bel en kinderen die eventueel nog buiten waren, komen dan ook naar binnen) Wij vragen ouders op dat moment de school te verlaten, zodat de lessen in alle rust kunnen starten. Om 8.30 uur starten de lessen.
’s Middags kunnen de kinderen van groep 1 t/m 3 vanaf 13.10 uur in de klas gebracht worden. De leerlingen van groep 4 t/m 8 wachten op hun vaste plekken op de pleinen tot de bel gaat om 13.10 uur. Zij worden opgehaald door de leerkracht. In de middag nemen de ouders van groep 4 t/m 8 afscheid op het schoolplein.

Toezicht op het schoolplein

Vanaf 8.15 uur en 13.00 uur zijn de kinderen welkom op school. Vanaf die tijd is er toezicht op het voorplein. Wij verzoeken u dringend uw kind niet te vroeg naar school te laten gaan. Tien minuten voor aanvang van de schooltijd gaat de deur open voor de kleuters en worden zij in hun groep ontvangen door de leerkracht.

Eten & drinken / trakteren

Voor de ochtend-pauze fruit of brood en drinken. Voor de lunchpauze brood, fruit en drinken.
Geeft u aub. geen snoep mee in het lunchpakket van uw kind!
Bij traktaties bij voorkeur een alternatief voor snoep.

Nieuwsbrief

Wij werken met een digitale nieuwsbrief. Deze wordt maandelijks per e-mail verzonden. De nieuwsbrief is ook te downloaden op deze site. Tevens hangt de nieuwsbrief op prikborden bij de hoofd- en kleuteringang van de school.

School-app

De website is nieuwsbron nummer één. Maar daarnaast is het voor ouders/verzorgers mogelijk gratis de school-app te downloaden op hun smartphone en/of tablet. Deze app biedt ouders toegang tot de jaarkalender, nieuwsberichten en heeft de mogelijkheid om kinderen ziek te melden. Wilt u gebruik maken van de school-app? Stuurt u ons dan even een e-mail met het verzoek om de persoonlijke toegangscode.

Bereikbaarheid ouders/verzorgers

In verband met de bereikbaarheid van de ouders/verzorgers van de kinderen, is het prettig als wij op school de meest recente telefoonnummers/mobiele nummers en e-mailadressen hebben.

Ziek of naar de dokter?

Ziekmeldingen en artsbezoek graag melden voor schooltijd aan de leerkracht van uw kind(eren)