Vrienden van de Margrietschool

Sponsoring en fondsenwerving in het onderwijs zijn al lang geen nieuwtje meer. Veel activiteiten in onderwijsland worden betaald met geld uit andere geldstromen dan die van rijks- of gemeentelijke overheid. Vaak gebeurt het echter hap snap. De Vrienden van de Margrietschool wil dit nu planmatig en structureel aanpakken. Dit krijgt vorm door jaarlijks in samenwerking met de Ouderraad een sponsoractiviteit te organseren en door bedrijven en instellingen te vragen naar een financieel steuntje in de rug. Hierdoor kunnen wij een uitdagende leeromgeving blijven bieden aan onze leerlingen.
 
Naast het werven van sponsorgelden bij bedrijven en instellingen in de omgeving, heeft de commissie "Vrienden van de Margrietschool" in samenwerking met de Oudervereniging een Fancy Fair georganiseerd in april 2012. In april 2013 organiseerde de Oudervereniging een sponsorloop.
 
ONZE DOELEN IN 2015
Het geld dat de "Vrienden van de Margrietschool" in 2015 op weet te halen zal naar de volgende doelen gaan:
  • Aanvullingen / vernieuwingen voor de keuzekasten
  • educatief materiaal op het gebied van ICT en techniek
  • opfrissen van schoolplein

Mogelijk gemaakt door de Vrienden van de Margrietschool:

De afgelopen jaren hebben de Vrienden van de Margrietschool de volgende zaken mogelijk gemaakt: iPad's in alle klassen, vernieuwing van de keuzekasten, voetbalgoals, inkopen van het 3D-printer project.

IMG_8936klein.jpg
IMG_0658klein.jpg
IMG_2168klein.jpg

Onze sponsoren:

Hoofdsponsoren:
Autoschade Gelderland
Le Blanc Advies

Overige sponsoren:

Sloot Auto’s Brummen
Isotechniek Isolatie B.V.
Wolters Metaaltechniek B.V.
Stenfert Garage
Robuschi Benelux BV
SW BV